BACK IN THE GAME

Hejjj alla som fortfarande pallrar sig hit för att läsa några rader trots den dåliga uppdateringen.
I helgen kom min fina familj och hälsade på. Vi åt middag tillsammans i fredags och vid 6 på morgonen nästa dag åkte jag till svenska skolan här i London och gjorde högskoleprovet i härliga 8 timmar. Ja man kan ju spendera en lördag roligare. Men det var nödvändigt att göra det och då är det bara att bita ihop. Får resultatet om 4 veckor, hoppas i alla fall att det gick bättre än tidigare gånger!
Resten av helgen spenderade jag med min familj. Just det, hade även en jättebra födelsedag i söndags och tack för alla fina gratulationer!!

I veckan har skolan rullat på som vanligt, kan äntligen gå utan kryckan (wiho), var på intervju på fossil och var på en lägenhetsvisning igår. Var även på bio och såg "Gone girl". En jättebra film!! Eller väldigt speciell kanske är en bättre beskrivning. Men definitivt värd att se.
Tjejen som höll i intervjun skulle egentligen höra av sig på fredag men igår ringde hon och sa att jag hade fått jobbet. Just då stod jag i ett omklädningsrum på Victoria's secret. Stod och dansade i 5 minuter av lycka. Ska träffa henne imorgon för kontraktsskrivning mm. Det känns verkligen toppen! Under intervjun frågade henne hur teamet var som jobbade tillsammans, hon svarade "we're not a team, we're a family." Det perfekta svaret. Åh vad roligt detta ska bli. Mamma och pappa detta blir dock ett fast besked att jag inte kommer hem över jul tyvärr :( det enda negativa i kråksången.
Det här betyder att jag har en del att göra idag, måste fixa ett bankkonto och ett ni-nummer. Behöver även lämna tillbaka en jacka och fixa ett par skor. Problemet med bankkontot är att man måste ha ett jobb för att kunna öppna ett konto, därför jag inte gjort det innan.

Köpte havregryn och finn crisp häromveckan. Livet på en pinne 
Kategori: